Oblak in Cristiano v isti ekipi?

Foto: EPA
Foto: EPA
Paris Saint-Germain bo med poletnim prestopnim rokom, kot je v zadnjih letih že navada, zelo aktiven.
Oglej si celoten članek

Paris Saint-Germain je tudi v letošnji sezoni nesporen vladar francoske nogometne scene, a s katarskimi milijoni podprti Parižani želijo na evropski prestol. Letos jih je v četrtfinalu Lige prvakov izločil Manchester City in to je bil znak za novo poletno prenovo na Parku princev. PSG naj bi v naslednjih mesecih želel pripeljati tri nogometaše, poroča priznani časnik France Football.   

Glavna tarča naj bi bil nihče drug kot Cristiano Ronaldo. O prestopu slednjega v Pariz se sicer govori že nekaj let, a tokrat naj bi bile okoliščine bolj pripravne za takšen scenarij. Druga tarča je Jan Oblak, ki se z Atléticom pripravlja na finale Lige prvakov prav proti Ronaldovemu Realu. Tretja želja Parižanov naj bi bil vezist velikega rivala Marseilla - Lassana Diarra.

Za Oblaka naj bi bili Parižani pripravljeni odšteti 30 milijonov evrov, skupaj z njim pa želijo iz Atlética pripeljati tudi trenerja Diega Simeoneja. Ta bi nadomestil Laurenta Blanca.

"Sarma" v Anglijo?

Če se selitev Oblaka vsaj v tem trenutku ne zdi tako verjetna, pa je vse bližje izhodnim vratom Samir Handanović. Po zadnji tekmi Interja, ki se mu spet ni uspelo prebiti v Ligo prvakov, je vratar odkrito kritiziral soigralce in trenerja, podpredsednik kluba Javier Zanetti pa se je že odzval in zatrdil, da bodo za Handanovića in njegovega soigralca Stevana Jovetića našli rešitev, če sta "nezadovoljna".

O Handanoviću so se že razpisali italijanski in angleški mediji. Za Ljubljančana naj bi se zanimala Liverpool in Chelsea, njegova tržna vrednost pa je okrog 15 milijonov evrov. 

Foto: Profimedia samir handanović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.