Oblak in druščina so ga spravili v jok

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Legendarni vezist Barcelone Andrés Iniesta po porazu proti Atlético Madridu v četrtfinalu Lige prvakov ni mogel zadrževati solz.
Oglej si celoten članek

Barcelona ne bo ubranila lanskoletne zmage v Ligi prvakov, potem ko je na povratni četrtfinalni tekmi morala priznati premoč Atlético Madridu.

Ekipa slovenskega reprezentanta Jana Oblaka je na domačem Vicente Calderónu slavila z 2:0 in si s skupnim izidom 3:2 priigrala napredovanje med štiri najboljše ekipe na stari celini.

Razočaranje v taboru aktualnega prvaka je bilo veliko, kamere španskih medijev pa so po tekmi ujele kapetana Barcelone Andésa Iniesto, ki si je med čakanjem na soigralce v klubskem avtobusu brisal solzne oči. Španski reprezentant je po porazu priznal, da se je v ekipo naselil dvom, a soigralce v isti sapi pozval, naj se osredotočijo na to, kar jih še čaka.

Barça je namreč zapravila veliko prednost v španskem prvenstvu in ima šest tekem pred koncem le še tri točke naskoka pred Atléticom, eno več zaostaja Real Madrid. ''Težki časi vedno prinašajo dvom, vendar moramo obrniti nov list in se osredotočiti na to, kar nam je ostalo,'' je dejal Iniesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.