Oblak ob boku dvojice največjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Evropska nogometna zveza je predstavila seznam kandidatov za nagrade za minulo sezono Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Na seznamu pričakovano prednjačijo nogometaši madridskega Reala, zmagovalca tekmovanja, med kandidati za najboljšega vratarja pa je tudi Slovenec Jan Oblak, ki igra za madridski Atlético.

Ob Oblaku sta kandidata za najboljšega vratarja še Gianluigi Buffon iz Juventusa in Manuel Neuer iz Bayerna.

Za najboljšega branilca kandidirajo Marcelo, Sergio Ramos (Real) in Leonardo Bonucci (zdaj Milan, prej Juventus), za najboljšega vezista Casemiro, Toni Kroos in Luka Modrić (vsi Real), za najboljšega napadalca pa Cristiano Ronaldo (Real), Paulo Dybala (Juventus) in Lionel Messi (Barcelona).

Kandidate je izbralo 32 trenerjev klubov iz skupinskega dela Lige prvakov in 55 novinarjev. nagrade bodo podelili 24. avgusta v Monte Carlu.

Žreb Maribor spoznal zadnjo oviro na poti do elite

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.