Oblak prestrašil soigralce in navijače

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jan Oblak se je vrnil na trening madridskega Atletica.
Oglej si celoten članek

Slovenski čuvaj mreže Jan Oblak je v zadnjih dveh sezonah nepogrešljivi član prve enajsterice madridskega Atletica. Kako zelo pomemben člen je v četi Diega Simeoneja, pove tudi dejstvo, da so se številni navijači colchonerosov prestarašili, ko je zaradi težav z ramenom izpustil enega izmed zadnjih treningov.

A pri Marci so hitro potolažili privržence desetkratnih španskih prvakov. "V četrtek je Estadio Vicente Calderon postregel z dobrodošlim pogledom na zelenico. Na domači zelenici je treniral tudi Jan Oblak, ki je izpustil sredin trening in je bil zaradi težav z ramenom vprašljiv za sobotno tekmo z Malago," so zapisali pri priznanem španskem športnem mediju.

Zasedbi Atletica se je sicer prvič v sezoni na treningu pridružil tudi Italijan Alessio Cerci, ki se je med Atlete vrnil po posoji v minuli sezoni in kasnejši poškodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.