Oblak pripravljen za zmenek s Kamplom

Foto: Facebook/Atlético Madrid
Foto: Facebook/Atlético Madrid
Španski prvoligaš Atlético Madrid je sporočil, da spet lahko računa na slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je pozdravil poškodbo rame.
Oglej si celoten članek

Slovenskega reprezentanta Jana Oblaka je Atlético Madrid vključil v kader za torkovo prvo tekmo osmine finala Lige prvakov proti Bayer Leverkusnu še enega Slovenca Kevina Kampla.

Oblak je bil odsoten od decembra, ko je moral zaradi težav z ramo na operacijo. "Oblak je dobil zeleno luč zdravniške službe na današnjem jutranjem treningu. Slovenec z ekipo trenira od srede," je v izjavi za javnost sporočil Atlético.

Lanski finalist Lige prvakov pa se bo moral znajti brez dveh branilcev, poškodovanih Diega Godína in Juanfrana.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.