Oblak s fantastično reakcijo užalostil veliki Real

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski vratar je dobro opravil svoje delo na madridskem mestnem derbiju.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer sta se na stadionu Santiago Bernabéu pomerila mestna rivala Real Madrid in Atlético Madrid. Obračun se je končal brez zmagovalca (0:0), nekajkrat sta se morala izkazati oba vratarja.

Obisk v Španiji Na NZS o tem, če bo Oblak še član izbrane vrste

V gostujočih vratih je vso tekmo stal Jan Oblak in zbral nekaj obramb, potem ko je Real celoten drugi polčas pritiskal za zmago. Še največ je Škofjeločan moral pokazati sredi drugega polčasa, ko se je pred njimi po podaji Tonija Kroosa znašel Marco Asensio, slovenski vratar pa je s prisebno reakcijo svojo mrežo ohranil nedotaknjeno.

Vrhunce srečanja si lahko ogledate na spodnjem posnetku, Oblakova obramba pride na vrsto v akciji, ki se začne po 51 sekundah videa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.