Oblak še vedno Slovak

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pri španskem športno-medijskem velikanu As vratarju Atletica Madrida pripisujejo napačno nacionalnost.
Oglej si celoten članek

Vratar Jan Oblak si je za svojo predstavo v finalu lige prvakov prislužil zelo ugodno oceno pri velikem španskem športnem mediju AS, kjer pa so znova storili napako. Škofjeločana so še enkrat več označili za Slovaka.

"Slovak je v prvem polčasu čudežno obranil strel Benzemaju, a je bil nemočen ob zadetku Ramosa. Vratar rdeče-belih je v drugem polčasu ustavil Benzemaja (ponovno) in Bala," je oceno Oblakovega nastopa sicer podal AS.

Oblak je sicer postal tretji slovenski nogometaš, ki je izgubil v finalu Lige prvakov. Pred njim sta se za naslov najboljšega v Evropi potegovala še Srečko Katanec, ki je leta 1992 s Sampdorio moral priznati premoč Barceloni, in Zlatko Zahović, ki je z Valencio leta 2001 izgubil proti Bayern Münchnu. Tudi zdajšnji športni direktor Maribora je klonil po enajstmetrovkah, tudi sam je zgrešil enega izmed strelov z bele točke. Odlično je ob njegovem strelu posredoval nekdanji nemški reprezentančni vratar Oliver Kahn.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.