Oblak se že meče po zelenici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski reprezentant Jan Oblak se je po poškodbi rame vrnil na nogometne zelenice.
Oglej si celoten članek

Jan Oblak je opravil prvi individualni trening po poškodbi rame, ki jo je staknil decembra lani na ligaški tekmi z Villareallom.

Slovenskega čuvaja mreže, ki od leta 2014 brani barve Atlético Madrida, so dva dni kasneje operirali v Londonu. Po napovedih zdravniške stroke naj bi bil z igrišč odsoten od tri do štiri mesece.

Manj kot dva meseca kasneje se je Oblak, sicer prva izbira Diega Simeoneja, ki se je v času njegove odsotnosti moral zadovoljiti z Miguelom Angelom Moyo, vrnil na zelenico in v klubski bazi opravil individualni trening.

Oblak je pod budnim očesom trenerja Oscarja Pitillasa naredil nekaj preverjenih vaj za ogrevanje, v nadaljevanju treninga pa nadel vratarske rokavice in se celo metal po igralni površini, piše Mundo Deportivo.

Slovenski čuvaj mreže naj bi se soigralcem na tekmah pridružil marca, izključena pa ni niti predčasna vrnitev.

Oblak je sicer eden najbolj zaželenih nogometnih vratarjev na svetu, saj se zanj zanimata tako José Mourinho (Manchester United) kot Pep Guardiola (Manchester City).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.