Oblak v "reprezentanci" z Messijem in Ronaldom

Foto: Profimedia
Slovenski reprezentančni vratar si iz dneva v dan utrjuje status enega najboljših na svetu.
Oglej si celoten članek

V naslednjih dneh bodo po evropskih dodatnih kvalifikacijah znani vsi udeleženci svetovnega prvenstva 2018. V tem času bodo klubi v elitnih ligah počivali, pri španski Marci pa so premor izkoristili za sestavljanje idealnih enajsteric posameznih nacionalnih prvenstev.

V "reprezentanco" španske La Lige so uvrstili pet nogometašev madridskega Reala, štiri iz vrst Barcelone in dva iz madridskega Atlética. Eden od teh je Jan Oblak, za pisce Marce torej najboljši vratar najboljše španske lige.

Garderoba Ronaldo sprejel stavo z dvema soigralcema

V postavitvi 3-4-3 (ali 3-4-1-2) so v zadnji liniji Marcelo (Real), Gerard Piqué (Barcelona) in Sergio Ramos (Real), v vezni liniji Isco (Real), Sergio Busquets (Barcelona), Luka Modrić (Real) in Antoine Griezmann (Atlético), v napadu pa Leo Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real) in Luis Suárez (Barcelona).

Foto: Marca.com La Liga idealna enajsterica

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.