Oblaka so operirali v Londonu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Prvi vratar slovenske nogometne reprezentance in Atletica Madrida Jan Oblak je v Londonu uspešno prestal artroskopsko operacijo poškodovane rame, so sporočili iz Atletica.
Oglej si celoten članek

Oblak si je poškodoval levo ramo na ponedeljkovi tekmi primere division proti Villarrealu (0:3), zaradi poškodbe naj bi bil z igrišč odsoten tri do štiri mesece.

Operirali so ga v bolnišnici King Edward VII., operacija Bankartove lezije je bila po besedah zdravnikov uspešna.

Slovenskega nogometaša je operiral specialist za artroskopske operacije rame, Andrew Wallace, ki je pred časom z artroskopijo pomagal tudi vratarju Arsenala, Petru Čechu. Slednji je bil po operaciji nazaj med vratnicama po devetih tednih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:02 15. December 2016.

    Oblak želim ti čimprejšnje okrevanje in povratek na zelenice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.