Oblakov Atlético potrdil četrto okužbo v tednu dni

Foto: Epa
Foto: Epa
Pri vodilni ekipi španske La Lige opažajo porast okužb s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Napadalec Moussa Dembele, nova okrepitev madridskega Atletica, ki ga kot eden od kapetanov vodi slovenski vratar Jan Oblak, je še četrti igralec v tednu dni, ki je pozitiven na novi koronavirus, so danes sporočili iz vodilnega kluba španskega nogometnega prvenstva.

Celotna ekipa je v sredo opravila nov krog testiranj PCR, med katerimi je bil na covid-19 pozitiven še Moussa Dembele, so zapisali pri Atleticu v sporočilu za javnost.

"Nogometaš je ostal doma v samoosamitvi v skladu s proticovidnimi protokoli la lige in zdravstvenih oblasti," so dodali.

Štiriindvajsetletni Dembele se je Atleticu januarja kot posojen igralec do konca sezone pridružil iz Lyona in za zdaj za atlete še ni zaigral v španskem prvenstvu.

Foto: Epa dembele

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.