Oblakov glas seže v deveto vas

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski čuvaj mreže Jan Oblak je bil s strani priznane francoske revije za nogomet France Football izbran v idealno postavo igralcev do 23 let.
Oglej si celoten članek

Družbo mu delajo Hector Bellerin (Arsenal), Marquinhos (Paris-SG), Raphael Varane (Real Madrid), David Alaba (Bayern München), Marco Verratti (Paris-SG), Paul Pogba (Juventus Torino), Philippe Coutinho (Liverpool), Paulo Dybala (Juventus Torino), Harry Kane (Tottenham) in Anthony Martial (Manchester United).

V obrazložitvi je France Football za Oblaka zapisal, da je imel rojeni Ločan, ki je prve nogometne korake naredil pri Olimpiji, po prestopu iz Benfice v Atletico Madrid leta 2014 solidno prvo sezono.

V drugi sezoni mu je trener Diego Simeone zaupal mesto prvega vratarja, Oblakove obrambe pa so močno pripomogle, da je Atletico Madrid trenutno drugi v španskem prvenstvu ter polfinalist Liga prvakov. Madridski nogometni klub bo na povratni tekmi z Bayern Münchnom branil prednost enega zadetka, ki si ga je priigral na domačem terenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.