Oblakov soigralec noč preživel v bolnišnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Španskega napadalca Atlético Madrida Fernanda Torresa so po hudem trčenju z vezistom Deportiva Álexom Bergantiñosom prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je sporočil dobro novico o zdravstvenem stanju španskega nogometaša Fernanda Torresa, ki se je poškodoval na tekmi 25. krogu La Lige na stadionu Riazor med gostujočim obračunom z Deportivom. ''Torres ni utrpel travmatičnih poškodb,'' so sporočili iz madridskega velikana.

Nesreča se je zgodila v 85. minuti tekme, ko sta trčila Torres in Álex Bergantiños, pri čemer je napadalec Atlética obležal na zelenici. Takoj so mu na pomoč priskočili nogometaši obeh ekip, že naslednji hip pa je na igrišče priteklo več klubskih zdravnikov.

Torresa so z nosili odnesli z zelenice in ga z rešilcem nemudoma prepeljali v bolnišnico, kjer se je njegovo stanje stabiliziralo. Opravil je rentgenski pregled glave in vratu, na veselje soigralcev, navijačev in drugih, ki so stiskali pesti zanj, pa se je izkazalo, da jo bo odnesel z minimalnimi posledicami.

Torres je v igro vstopil v 65. minuti, nesreča pa se je zgodila pet minut pred iztekom rednega dela v zračnem dvoboju z domačim vezistom.

Bergantiños je Torresa nenamerno zadel v zatilje, udarec pa je bil tako močan, da je nekdanji zvezdnik Liverpoola izgubil zavest. Nogometaši so bili nad dogodkom vidno pretreseni, nekateri med njimi celo na robu solz.

Vsi pregledi so potrdili, da dolgotrajnejša rehabilitacija ne bo potrebna. Napadalec je sodeč po izjavi Atlética v stabilnem, zavestnem in lucidnem stanju. Noč je preživel na opazovanju, kot veleva zdravniški protokol.

Nekdanji nogometaš Liverpoola, Chelseaja in AC Milana se je kasneje oglasil z objavo na družabnih omrežjih, kjer je zapisal, da je šlo le za preplah. ''Hvala vsem za vašo srkb in podporo. Šlo je le za preplah. Upam, da se kmalu vrne,'' je sporočil Torres.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.