Obležala nezavestna

Surrey County Cricket Club je objavil prve informacije o zdravstvenem stanju Moisesa Henriquesa in Roryja Burnsa, ki sta silovito trčila na tekmi s Sussexom in nezavestna obležala na igrišču.
Oglej si celoten članek

Na kriket tekmi med Surreyjem in Sussexom je sta se hudo poškodovala Moises Henriques in Rory Burns, ki sta s spektakularnim trčenjem vzela dih približno 8500 gledalcem v Arundelu.

Oba sta za nekaj trenutkov izgubila zavest, na igrišče pa je prihitela zdravniška služba, ki jima je več kot 40 minut nudila medicinsko pomoč. Henriques je utrpel zlom čeljusti, Burns pa jo odnesel z nekaj urezninami in hudim glavobolom.

Poškodovanca, ki sta po posredovanju zdravnikov prišla k sebi, so z nosili odpeljali z igrišča naravnost bolnišnico, kjer sta prestala operaciji. Po prvih informacijah se njuno zdravstveno stanje izboljšuje. ''Najnovejše novice o fantih. Oba, tako Rory kot Moises, sta po operacijah v solidnem stanju,'' so sporočili iz kluba.

S posnetka je razvidno, da sta igralca pred trkom gledala v zrak in nista opazila, da se bližata eden drugemu. Po poročanju angleških medijev je reševalcem na pomoč priskočil tudi zdravnik, ki sicer ni bil na dolžnosti.

''Oba sta bila v nezavesti. Henriques je dobil udarec s kolenom, Burns pa je imel ureznine po vrhu glave in pod očesom. Nudili smo jima kisik in protibolečinska zdravila, preden smo ju odpeljali v bolnišnico. Na srečo sta že sedela, ko smo zapuščali igrišče, a to je bila zares zoprna nesreča,'' je povedal zdravnik Sussexa John Marrale.

Tekmo so po posvetovanju sodnikov in obeh ekip odpovedali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.