Obljuba dela dolg: Fellaini z novo pričesko

Foto: Twitter Marouane Fellaini Foto: Twitter Marouane Fellaini Foto: Twitter Marouane Fellaini
Vezist Evertona Marouane Fellaini je izpolnil obljubo, ki jo je dal navijačem, in svojo slavno pričesko pobarval na srebrno. Belgijec je nad rezultatom navdušen, vendar dvomi, da bo trener delil njegovo mnenje.
Oglej si celoten članek

Belgijski reprezetant Marouane Fellaini, ki slovi po svoji bujni pričeski, je presenetil s srebrno obarvanimi kodri. Vezist Evertona je navijačem angleškega prvoligaša obljubil, da se bo pobarval na srebrno, če bodo zbrali 32 tisoč evrov za dobrodelno organizacijo nogometnega kluba. ''Mislim, da izgleda odlično, vendar gre samo za en dan, saj ne verjamem, da bo trenerju tako všeč, kot je meni,'' je povedal 25-letnik.

Everton želi ob 25. obletnici dobrodelne organizacije zbrati 1.5 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.