Oboroženci vdrli v prostore Šahtarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Pisarne ukrajinskega nogometnega prvaka Šahtarja iz Donecka so po navedbah kluba v sredo napadli oboroženi moški.
Oglej si celoten članek

Podrobnosti dogodka oblasti še preiskujejo, so na spletni strani zapisali predstavniki Šahtarja iz Donecka, ki bo v tej sezoni ponovno igral tudi v Ligi prvakov.

Separatisti so jih pregnali v Lvov

Doneck je trenutno pod nadzorom proruskih separatistov, v tem vzhodnoukrajinskem mestu pa vseskozi prihaja do spopadov med sprtima stranema. Na stadionu Donbass, kjer Šahtar domuje, je avgusta že prišlo do poškodb. V nedeljo sta na igrišču za trening eksplodirali dve granati. Šahtar zaradi nemirov v Ukrajini v tej sezoni svoje tekme igra na vzhodnem delu države v Lvovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.