Obradović fizično nad svojega igralca

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbski trener Saša Obradović bi na tekmi med Albo in Oldenburgom kmalu fizično obračunal z enim od svojih košarkarjev.
Oglej si celoten članek

Alba je na tekmi nemške košarkarske lige izgubila proti Oldenburgu (83:89), trenerja Sašo Obradovića pa je najbolj razjezila tehnična napaka ameriškega košarkarja Alexa Renfroea.

Nekdanji jugoslovanski košarkar je varovanca obtožil, da je nasprotniku podaril tekmo, s čimer se Reinfroe ni strinjal, nakar so Obradoviću popustili živci. ''Utihni, prekleto,'' je zavpil in udaril košarkarja, ki je bil pripravljen vrniti v enaki meri. Vmes so takoj posegli ostali igralci, eden od njih pa je kamermana napotil stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.