Obradovića okradli za 300.000 €

Foto: Žurnal24 Željko Obradović ima pokvarjene praznike. (Foto: Boštjan Tacol)
Tudi najuspešnejši (in bogati) nikakor niso varni pred tatovi. Morda oni še najmanj. Tako so zlikovci najtrofejnejšemu trenerju Evrope Željku Obradoviću pred dnevi ukradli nakit, gotovino in še porscheja.
Oglej si celoten članek

Srbski trener na Panathinaikosovi klopi Željko Obradović je po zmagi svojega moštva nad Milanom in osvojenem prvem mestu v skupini D Evrolige doživel šokantno spoznanje. Okradli so ga! Nepridipravi so mu izmaknili nakit, vreden okrog 50.000 evrov in prav toliko gotovine. Kot da to ne bi bilo dovolj, je iz Željkove garaže izginil še porsche, vreden 200.000 evrov. Atenska policija storilce še išče.

Panathinaikos je sicer v skupini D igral skupaj z Unionom Olimpijo. V Stožicah so zmaji senzacionalno zmagali za točko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.