Obsojen za napad na policista

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdniku Paris Saint-Germaina grozi dvomesečna zaporna kazen.
Oglej si celoten članek

Sodišče v Parizu je zvezdnika francoskih prvakov, ekipe Paris Saint Germaina, Sergea Aurierja, obsodilo na dvomesečno zaporno kazen, ker je maja pred nočnim lokalom žalil in udaril policista.

Obsodba še ni pravnomočna, sodišče pa ni izdalo naloga za takojšnje priprtje 23-letnega nogometnega reprezentanta Slonokoščene obale. Sodišče je pritrdilo obtožbam tožilstva, da je Aurier policista pred nočnim lokalom v bližini Elizejskih poljan s komolcem zadel v vrat.

Sodišče je za nogometaša izdalo tudi plačilni nalog v višini 600 evrov za plačilo škode ter 1500 evrov sodnih stroškov. Ob tem pa za Aurierja ni izdalo takojšnjega zapornega naloga, kar pomeni, da je s sodišča odkorakal na prostost, s prostosti bo tako lahko izpodbijal sodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.