Obtožen umora žene, do avta jo je spravil kar z nakupovalnim vozičkom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Iz Brazilije prihaja tragična zgodba, pod katero se je podpisal nekdanji borec mešanih borilnih veščin Luis Paulo Lima dos Santos. Slednji je namreč obtožen, da je s strelnim orožjem v stanovanju pokončal svojo vsega 26-letno partnerko.
Oglej si celoten članek

Prebivalce São Paula te dni pretresa izjemno tragična zgodba. Nekdanji poklicni borec mešanih borilnih veščin Luis Paulo Lima dos Santos naj bi po prvih ugotovitvah policije v prepiru s pištolo umoril svojo ženo in mati njegovega šestmesečnega otroka – Ellido Tuane Ferreira da Silva Santos, s katero sta bila poročena približno leto dni.

Izginotje žene je sprva sam prijavil policiji, medtem ko sosedi, ki so slišali strele, policistov niso poklicali. Policija je bila v prvih izjavah skopa, je pa tamkajšnji šef Policije Bruno Cogan dejal, da indici kažejo na to, da je do zločina, ki mu je bil žal priča tudi šestmesečni dojenček, prišlo zaradi ljubosumja. "A zločin je treba še vedno karseda podrobno preučiti," je dodal Cogan po poročanju britanskega časnika Mirror. Delo bo policistom zagotovo olajšalo dejstvo, da je dos Santos pozabil na to, da so v zgradbi praktično na vsakem koraku varnostne kamere.

V javnost so tako že prišli posnetki nadzornih kamer, kako nekdanji poklicni borec truplo žene prevaža kar v nakupovalnem vozičku, dan po umoru. Truplo naj bi po besedah policistov zavil kar v rjuhe in ga odvrgel v bližnji potok. 

Sosedje so kasneje policistom povedali, da so slišali strele v sosednjem stanovanju, toda nihče tega ni sam prijavil policistom. Policisti so truplo po poročanju brazilskih medijev našli zavito med rjuhe, z zvezanimi rokami in nogami, še dodaja britanski Mirror. 

Pozor: naslednji (vdelani) posnetki so lahko vznemirjajoči ....

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.