Obupani Juve podpisal s Tonijem

Foto: Žurnal24 Čeprav je Toni daleč od forme iz časov igranja pri Bayernu (letos je dal za Geno
Zaradi poškodbe je sezona za Fabia Quagliarello končana. Juventus je takoj našel zamenjavo: podpisali so z napadalcem Genoe, Lucom Tonijem. Na tekmi 19. kola bo Juve tudi brez Felipeja Mela.
Oglej si celoten članek

Za torinski Juventus začetek drugega dela sezone ni bil srečen. Na četrtkovi tekmi niso le doma z 1:4 izgubili s Parmo, temveč so do konca sezone ostali brez napadalca Fabia Quagliarelle. Ta je bil v zelo dobri formi, a si je v tretji minuti tekme 18. kola poškodoval kolenske ligamente. Ker ima težave z mišico še en napadalec stare dame (Vincenzo Iaquinta), jim tako ni preostalo drugega, kot pa da takoj poiščejo zamenjavo. Iz Genoe prihaja Luca Toni. Slednji letos sicer ni v pravi formi (dal je le tri gole, že dve leti pa ni igral za Italijo), a pogovori za prestop Alberta Gilardina (iz Fiorentine) in Maxija Lopeza (iz Catanie) se še kar vlečejo. Podpis s Tonijem sicer ne pomeni, da se za prestop teh dveh nogometašev ne bodo več dogovarjali.

Na nedeljski tekmi z Napolijem (in še na dveh nato) bo Juventus tudi brez vezista Felipeja Mela, ki je dobil suspenz treh tekam, potem ko je v četrtek grdo brcnil Massima Pacija. Medtem se po suspenzu vrača Samuel Eto'o in bo pod novim trenerjem Leonardom v prvi postavi Interja skoraj gotovo zamenjal Gorana Pandeva. A to ne pomeni, da so pri Interju mirni: Julio Cesar in Wesley Sneijder zaradi poškodbe še naprej ne moreta igrati.

Lestvica pred 19. kolom:
1. Milan 39 točk
2. Lazio 34
3. Napoli 33
4. Roma 32
5. Juventus 31
6. Palermo 30
7. Udinese 26
8. Inter 26 (-2)
9. Sampdoria 23 (-1)
10. Genoa 22 (-1)

Italijanska Seria A, 19. kolo:

Nedelja ob 12.30:
Sampdoria – Roma

Ob 15.00:
Bari – Bologna
Catania – Inter
Cesena – Genoa
Chievo – Palermo
Fiorentina – Brescia
Lazio – Lecce
Parma – Cagliari
Napoli – Juventus

Ob 20.45:
AC Milan – Udinese

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.