Oče teniške senzacije besen na Đokovića: "Posmehoval se je mojemu sinu"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novak Đoković se je s svojo reakcijo po uvrstitvi v finale OP ZDA močno zameril očetu svojega polfinalnega nasprotnika.
Oglej si celoten članek

Ameriški tenisač Ben Shelton je z uvrstitvijo v polfinale postal prvovrstna senzacija letošnjega OP ZDA, kjer pa v dvoboju za finale ni imel prav nobenih možnosti proti kasnejšemu zmagovalcu turnirja Novaku Đokoviću.

Srbski tenisač se je napredovanja v veliki finale, kjer je nato premagal Rusa Danila Medvedjeva za 24. lovoriko na grand slamih, veselil s posnemanjem Sheltonovega načina proslavljanja, s čimer je izzval bes nasprotnikovega očeta.

Đoković je po gladki zmagi v treh nizih z roko nakazal telefonsko slušalko in jo odložil. Gre za imitacijo slavja, s katerim se je v prejšnjih krogih napredovanja veselil Shelton.

"Všeč mi je bil njegov način proslavljanja. Zdel se mi je zelo originalen, zato sem ga kopiral. Ukradel sem mu njegovo slavje," je v smehu novinarjem povedal prvi igralec sveta.

Povsem drugače je navidez nedolžno gesto interpretiral Američanov oče Bryan Shelton, ki meni, da je šel Đoković čez mejo dobrega okusa.

"Novak si tako močno želi biti ljubljen. Ob koncu dvoboja se je posmehoval mojemu sinu. Tega ni naredil zato, da bi ga kopiral, ampak da bi se mu posmehoval. Škoda, da se tako velik šampion obnaša na takšen način," je v pogovoru za GQ dejal Bryan.

Za razliko od očeta si mladi tenisač dogodka ni gnal k srcu. "Če zmagaš dvoboj, lahko narediš, kar želiš. Že kot otrok sem se naučil, da je imitacija najbolj iskrena oblika laskanja," je povedal 20-letnik.

Foto: Profimedia Ben Shelton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:58 15. September 2023.

    Nole je car, seveda fotra boli ker je sin popušil,dan prej pa se je mladi shelton hvalisal kako bo napral …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.