Oče v ječi, Cavani brez tekme

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Veliko vprašanje je, če bo Edinson Cavani ostal v kadru Urugvaja za četrtfinalno tekmo Cope Américe proti domačemu Čilu.
Oglej si celoten članek

Nogometna reprezentanca Urugvaja bi lahko vsaj za četrtfinale južnoameriškega prvenstva, ki te dni poteka v Čilu, ostala brez napadalca Edinsona Cavanija. Njegov oče je bil vpleten v prometno nesrečo s smrtnim izidom, zaradi česar Cavani selektorja Oscarja Tabareza prosi za obisk očeta v domovini. "Odločitev je na njemu, mi mu bomo nudili vso podporo. Vem le, da bo nocoj treniral," je povedal selektor sinje modrih Tabárez.

Nesreča se je zgodila v Saltu v ponedeljek, po poročanju urugvajskih medijev je v njej umrl 19-letni motorist po trku s tovornjakom, ki ga je vozil Cavanijev oče. Slednjega so po nesreči aretirali. Cavani starejši naj bi imel v krvi 1,7 promila alkohola, kar je skoraj šestkrat več od dovoljene koncentracije. 

Urugvajski mediji še poročajo, da bo Cavani lahko zapustil reprezentanco, a se vanjo vrnil, če ji bo na prvenstvu uspelo priti v polfinale. V četrtfinalu Urugvajce čakajo gostitelji Čilenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.