Od bedaka do junaka

Foto: Epa
Foto: Epa
Alessio Romagnoli je najprej z avtogolom poskrbel za izenačenje Genoe, nato pa v 91. minuti z akrobatsko potezo in zmagovitim zadetkom postal heroj Milana.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Milana so v zadnji tekmi 10. kola Serie A slavili proti Genoi 2:1. Tekmo je s spektakularnim zadetkom v 91. minuti odločil Alessio Romagnoli.

Branilec Rossonerov je tako dosegel še drugi zadetek na tekmi, saj je pred tem v 56. minuti dosegel avtogol ter z njim Genoi omogočil izenačenje.

Milan je sicer povedel že v 4. minuti z zadetkom Susa, a je moral zaradi Romagnolijeve napake do samega konca napadati za zmago, ko se je mladi Italijan preobrazil iz bedaka v junaka, saj je izkoritil slabše izbijanje žoge vratarja Genoe, Andreia Raduja, ter s pravim akrobatskim strelom priboril četi Gennara Gattusa novo zmago.

Milan ima po novi zmagi tako 18 točk in si z Laziem deli četrto mesto na lestvici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.