Od januarja Gliha namesto Kavčiča

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so izbrali novega selektorja reprezentanc do 20 in 21 let.
Oglej si celoten članek

Dosedanjega selektorja Tomaža Kavčiča bo na mestu selektorja mlade reprezentance (U21) s 1. januarjem 2015 nasledil nekdanji reprezentant in selektor izbranih vrst do 18 in 19 let Primož Gliha.

Gliha bo v vlogi selektorja U19 letos še vodil prvi kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu, z reprezentanco do 21 let pa se bo podal v nov kvalifikacijski ciklus.

Šalja selektor kadetov

Izvršni odbor je potrdil, da bo prav tako s 1. januarjem 2015 mesto selektorja reprezentanc U16 in U17 prevzel Agron Šalja, nekdanji nogometaš Olimpije, Primorja, Domžal in Factorja oziroma Interblocka, ki je pri slednjem deloval tudi kot pomožni trener v članskem in vodja mladinskega pogona ter trener mladinskega moštva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.