Od junakov do bedakov v nekaj sekundah

Na tekmi reprezentanc Makedonije in Gibraltarja je padel neobičajen gol. Nogometaši iz juga Evrope so ga dosegli po hokejsko - v prazno mrežo. Tekmeci so namreč še slavili svoj zadetek.
Oglej si celoten članek

Članska reprezentanca Gibraltarja je ta teden dosegla svoj prvi zadetek na eni izmed kvalifikacijskih tekem, vseeno pa je proti škotski klonila z 1:6. Precej bolje gre njihovim mlajšim kolegom. Ti so po zaslugi neodločenega izida z Makedonci osvojili enega izmed turnirjev v konkurenci do 16 let. A do uspeha so prišli na zelo nenavaden način.

V sodnikovem podaljšku drugega polčasa je namreč Makedonija povedla po podaji iz kota. Sledilo je izjemno veselje njenih igralcev, tudi celotne obrambe in vratarja. To so tekmeci izkoristili. Hitro so izvajali začetni udarec in se sprehodili do praznih vrat Makedonije.

Sodnik je Gibraltarcem zadetek priznal, saj so bili vsi igralci nasprotnika na svoji polovici, ko so se ti dotaknili žoge na centru. Mladi nogometaši Gibraltarja so tokrat sicer nekoliko obšli fair play. Za zmago na turnirju jim je zadoščal že remi.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.