Od Messija ostala le stopala

Foto: Epa lionel messi
Policija storilce še išče.
Oglej si celoten članek

Kip najboljšega nogometaša Barcelone Argentinca Lionela Messija v Buenos Airesu se je spet znašel na udaru vandalov. Tokrat so ga ti prelomili od gležnjev navzgor, njegovo telo pa pustili ležati na tleh. Storilcev policija še ni odkrila.

Kip so Messiju postavili junija 2016, potem ko je zvezdnik napovedal, da se bo poslovil od reprezentance. Pozneje se je sicer premislil in je zdaj pričakovati, da bo za Argentino igral vsaj še do konca svetovnega prvenstva v Rusiji.

Vandali so se na kip, ki stoji na "promenadi slavnih", kjer so tudi spomeniki drugi slavnih argentinskih športnikov - košarkarja Manuja Ginobilija, teniških igralcev Guillerma Vilasa in Gabriele Sabatini in voznika formule 1 Juana Manuela Fangia -, spravili že januarja letos.

Leta 2016 so vandali poškodovali tudi kip Sabatinijeve, pri čemer so ukradli njen lopar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.