Od prepira do objema v nekaj trenutkih

Foto: EPA
Foto: EPA
Pep Guardiola je bil zaposlen s prerekanjem s četrtim sodnikom, ko je Arjen Robben v 67. minuti dosegel vodilni zadetek za aktualne nemške prvake.
Oglej si celoten članek

Bayern München je na Allianz Areni remiziral s Schalkejem 04  (1:1) in po porazu proti Wolfsburgu (1:4) vknjižil prve točke v letu 2015. Bavarci so imeli od 17. minute naprej na igrišču igralca manj, potem ko je rdeči karton prejel Jerome Boateng.

Pep Guardiola se je najprej pritoževal nad odločitvijo stranskega sodnika, ki je razveljavil gol Roberta Lewandowskega, marsikaj pa je imel povedati tudi četrtemu sodniku, s katerim je kasneje na neprimeren način proslavil zadetek Bayerna.

Španskega stratega so ob golu Arjena Robbna preplavila čustva, zato je objel Roberta Kempterja, četrtega sodnika, ki se je ob tem počutil precej nelagodno. Nekateri mediji poročajo, da bi Španca zaradi geste, četudi dobronamerne, lahko doletela celo kazen.

Bayern se trenutno nahaja na prvem mestu nemške 1. Bundeslige in ima pred drugouvrščenim Wolfsburgom šest točk prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.