Odhod vidnega člana NZS

Foto: Saša Despot NZS
Prekinitev sodelovanja je bila sporazumna.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Slovenije in generalni sekretar Marko Vavpetič sta se dogovorila o sporazumni prekinitvi sodelovanja s 1. julijem, je danes sporočila NZS. Vavpetič je bil na omenjenem položaju od julija 2017.

"Do sporazuma o prekinitvi sodelovanja je prišlo na podlagi temeljitega premisleka in zaradi Vavpetičevih osebnih in poslovnih prioritet, saj bo kariero nadaljeval v svojem zasebnem podjetju," so v sporočilu za javnost zapisali pri NZS.

Kot so dodali, bo za nemoteno delovanje NZS do imenovanja novega generalnega sekretarja določene naloge prevzel predsednik NZS Radenko Mijatović, ostale pa vodje posameznih sektorjev.

Postopek imenovanja novega generalnega sekretarja bo po zagotovilih zveze izpeljan v najkrajšem možnem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:35 26. Junij 2018.

    Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma. Moj prijatelj mlajšega brata …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.