''Odj**i in igraj v Panami, lopov!''

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski superzvezdnik Lionel Messi je bil ob prihodu na sodišče v Barceloni deležen žvižgov nekaterih obiskovalcev.
Oglej si celoten članek

Napadalec Barcelone je v četrtek prispel v katalonsko prestolnico, kjer je na sodišču pričal zaradi obtožb o domnevni utaji davkov.

Obtožnica ga bremeni, da je skupaj s svojim očetom Jorgejem utajil več kot štiri milijone evrov. Messi je v Barcelono pripotoval iz ZDA, kjer se z argentinsko izbrano vrsto pripravlja na nastop na turnirju Copa America.

Najboljšega nogometaša sveta je pred sodiščem pričakala množica obiskovalcev, ki je njegov prihod pospremila z mešanimi občutki.

Nekateri so Argentincu prišli izkazat podporo, drugi so ga obtoževali izdaje države, v kateri se je prelevil v enega najboljših igralcev vseh časov. ''Odj**i in igraj v Panami. Lopov,'' je zavpil eden od obiskovalcev.

Messi sicer vztraja, da o domnevnih davčnih nepravilnostih ne ve ničesar. ''Nikoli nisem prebiral ali analiziral pogodb. To sem prepustil odvetnikom. Povedali so mi, kje naj podpišem in to sem naredil,'' je dejal aktualni dobitnik Zlate žoge.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.