Odletel še en trener

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vodstvo angleškega nogometnega moštva v premier league QPR je zaradi slabih izidov z mesta trenerja razrešilo 49-letnega Valižana Marka Hughesa ...
Oglej si celoten članek

Britanski mediji so zapisali, da je najresnejši kandidat za njegovega naslednika izkušeni angleški strokovnjak Harry Redknapp, ki je nazadnje vodil Tottenham.

Londonska ekipa je na zadnjem mestu v Premier league, na dosedanjih dvanajstih tekmah pa še ni okusila slasti zmage. Zbrala je štiri neodločene izide in doživela osem porazov.

Hughes, ki je v minuli sezoni Queens Park Rangers rešil pred izpadom iz elitnega angleškega nogometnega tekmovanja, je pred tem vodil Blackburn, Manchester City in Fulham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.