Odlična novica za Luko Elsnerja! Amiensu se je uresničila želja!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Amiens Luke Elsnerja ostaja v elitni ligi.
Oglej si celoten članek

Francosko vrhovno sodišče je ugodilo pritožbi Amiensa in Toulousea, ki sta menila, da sta po prekinitvi in odpovedi prvenstva zaradi pandemije novega koronavirusa neupravičeno izpadla iz elitne francoske lige. Tako bosta Amiens, ki ga vodi slovenski strokovnjak Luka Elsner, in Toulouse igrala v elitni druščini tudi naslednjo sezono, poroča AFP.

Za neutemeljeno pa je sodišče razglasilo pritožbo Lyona, ki je zahteval, da se mora prekinjeno prvenstvo nadaljevati s preostalimi desetimi krogi, saj je ostal brez nastopa v evropskih pokalih.

Sodišče je vodstvo lige in tamkajšnjo krovno nogometno organizacijo že obvestilo, da sestavi format lige, v kateri bo 22 ekip, dve več kot običajno.

Prvak je že sedmič v zadnjih osmih letih postal Paris Saint-Germain.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.