Odlična novica za Marca Marqueza!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Marquezu po težavah z vidom zelena luč za treninge.
Oglej si celoten članek

Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez je dobil zeleno luč zdravnikov za treninge pred začetkom sezone v malezijskem Sepangu 5. in 6. februarja, je sporočilo njegovo moštvo Repsol Honda.

Osemindvajsetletnik iz Cervere je na treningu z enduro-motociklom padel 30. oktobra in zaradi težav z vidom potem ni več tekmoval ali treniral.

Osemkratni svetovni prvak je imel težave z diplopijo oziroma dvojnim vidom, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Po padcu je dobil pretres možganov, zaradi česar je moral izpustiti predzadnjo in zadnjo dirko lanske sezone za svetovno prvenstvo.

"V ponedeljek je Marquez opravil še en zdravniški pregled, ki je potrdil, da je bilo zdravljenje uspešno in bo lahko nastopil na dirkah," so zapisali pri njegovem moštvu. Dodali so, da bo po treningu v Maleziji teden dni pozneje vadil še v Mandaliki v Indoneziji.

Zadnjič je nastopal 24. oktobra lani na veliki nagradi Emilije Romanje v Misanu, kjer je zmagal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.