Odlični Rogličev kolega: Pišejo nekaj, kar ni res

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Van Aert zanikal, da je podaljšal z Jumbo Vismo.
Oglej si celoten članek

Nekateri mediji so poročali, da je kolesarski zvezdnik Wout Van Aert podaljšal pogodbo z ekipo Jumbo Visme, kar pa je za Sporzo sam zanikal. "Pišejo nekaj, kar ni res," je bil ogorčen kolesar, ki je prejšnji konec tedna spet postal belgijski prvak v ciklokrosu.

Moštveni kolega in eden glavnih pomočnikov na velikih dirkah Primoža Rogliča se bo zdaj za kratek čas pridružil pripravam ekipe v španskem Alicanteju in bo belgijsko meglo in hladno vreme zamenjal s soncem.

"Pozdravil bom ekipne kolege, opravil nekaj treningov, predvidevam pa, da bom imel v Alicanteju največ dela s fotografi. Kolo za ciklokros bo ostalo doma, na njega se bom vrnil že naslednjo soboto," je dejal Van Aert, ki bo 24. januarja nastopil na svetovnem pokalu v ciklokrosu v Overijseju, teden pozneje pa še na svetovnem prvenstvu v Ostendeju.

Foto: Profimedia Wout van Aert

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.