Odločitev Shiffrinove še vedno velika neznanka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nastop Shiffrinove na superveleslalomu še vedno visi v zraku.
Oglej si celoten članek

Ali bo ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin v petek nastopila na olimpijskem superveleslalomu, še ni odločeno. Danes bo 26-letnica še trenirala in se šele nato odločila, ali bo sodelovala na prvi ženski hitrostni preizkušnji zimskih olimpijskih iger v Pekingu, so za nemško tiskovno agencijo dpa povedali v ameriški ekipi.

V svetovnem pokalu je Shiffrinova doslej v tej sezoni petkrat zmagala v superveleslalomu ter dvakrat v smuku. A olimpijske igre ji za zdaj ne tečejo po načrtih. Tako v ponedeljek na veleslalomu kot v sredo na slalomu je veljala za favoritko, a obakrat odstopila že v prvi vožnji po nekaj zavojih.

"Kolegici" Vonnova komentirala že drugi spodrsljaj Shiffrinove

V Peking je prišla, da bi osvojila medalje v petih disciplinah, toda po dveh poraznih predstavah se je začela spraševati, ali bi sploh nadaljevala nastope. "Poskusila se bom ponovno sestaviti, vendar ne vem, kako naj to naredim bolje," je dejala v sredo. "Še nikoli nisem bila v takšnem položaju in ne vem, kako naj se s tem soočim," je dodala.

Smukaška proga se ji zdi precej neverjetna in smučanje bi ji bilo v veselje, a kot je dodala, imajo v ekipi nekaj res hitrih smučark, ki lahko zapolnijo praznino. "V čem je smisel, če se bom s proge poslovila pri petih vratcih," se je vprašala za revijo Sports Illustrated.

Šok Shiffrinova obupana: "Neumno je, da mi je sploh toliko mar"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.