Odpovedal še Murray

Foto: EPA
Foto: EPA
Drugi teniški igralec sveta, Britanec Andy Murray, je danes odpovedal nastop na zadnjem grand slamu v sezoni, odprtem prvenstvu ZDA.
Oglej si celoten članek

Drugi nosilec Andy Murray se je za to odločil zaradi težav s poškodovanim kolkom. Murray bi moral v prvem krogu igrati z Američanom Tennysom Sandgrenom. Pod vprašaj je postavil tudi preostanek sezone.

Britanski teniški igralec ima težave s kolkom že nekaj časa, zaradi poškodbe je odpovedal več turnirjev. Tridesetletnik je US Open dobil enkrat, in sicer leta 2012.

Murray je zadnji v vrsti številnih igralcev, ki so zaradi poškodbe odpovedali turnir v New Yorku. Pred tem so to storili Srb Novak Đoković, Švicar Stan Wawrinka, Japonec Kei Nishikori in Kanadčan Miloš Raonić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.