Odpovedi tekem se kar vrstijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Koledar svetovnega pokala v alpskem smučanju vse bolj kroji pomanjkanje snega.
Oglej si celoten članek

Ženski tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki bi morali biti v avstrijskem St. Antonu čez dobra dva tedna, so morali prireditelji zaradi pomanjkanja snega odpovedati. Mednarodna smučarska zveza še ni sporočila, kje bodo nadomestili odpadla smuk in superveleslalom.

Pod vprašajem sta tudi slaloma za moške in ženske za svetovni pokal na Sljemenu nad Zagrebom. Končno odločitev bodo sprejeli v ponedeljek po snežni kontroli, v soboto pa so že za dva dni prestaviti žensko tekmo, s 3. na 5. januar; moški slalom je na programu 6. januarja.

Ob koncu januarja je sicer na sporedu tudi 52. Zlata lisica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.