Odpuščen še en selektor

Foto: Profimedia Sampaoli
Tudi Argentinci bodo iskali novega selektorja.
Oglej si celoten članek

Argentinski mediji poročajo, da dosedanji selektor nogometne reprezentance Jorge Sampaoli ni več trener državne reprezentance. Oseminpetdesetletni trener, ki je z gavči na svetovnem prvenstvu izpadel v osmini finala proti finalistki Franciji, je imel sicer pogodbo do leta 2022. Uradno naj bi papirje podpisali v ponedeljek.

Argentinska nogometna zveza (AFA) bo po poročanju medijev morala Sampaoliju za predčasno prekinitev sodelovanja plačati 1,6 milijona dolarjev odškodnine, kar je za zvezo, kjer so morali kapetan Lionel Messi in soigralci iz svojega žepa plačevati trenersko in tehnično osebje, drese ipd., ogromno. AFA naj ni znesek poravnala v sedmih obrokih.

Sampaoli je Argentino vodil na 15 tekmah, od tega je dobil sedem tekem, štirikrat so dvakratni svetovni prvaki igrali neodločeno, štiri tekme pa so izgubili - vključno z zadnjim porazom proti finalistki mundiala Franciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.