Odslej dva Slovenca pri Twenteju

Foto: twitter FC Twente
Foto: twitter FC Twente
Haris Vučkić si je naposled le našel nov klub.
Oglej si celoten članek

Haris Vučkić je pred leti veljal za izjemno nadarjenega nogometaša, po hitrem debiju v dresu Domžal pa so se zanj ogreli pri Newcastlu. Srake so ga kupile že leta 2009, uradno pa je bil njihov član do konca minule zime. A v črno-belem dresu se Vučkić ni naigral, predvsem se je kalil v nižjih otoških ligah, Newcastle ga je posojal klubom Cardiff City, Rotherham United, Wigan Athletic in Bradford City.

Zdaj si je 24-letni ofenzivni vezist le našel nov klub. Na preizkušnji je prepričal strokovni štab nizozemskega prvoligaša Twenteja in bo tako združil moči z Dejanom Trajkovskim, ki je že v minuli sezoni bil član nizozemskega prvaka iz leta 2010. Vučkić je podpisal triletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.