Oglejte si najnovejšo gospo Lahm

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Oboževalke Philippa Lahma, pripravite robčke: Nemec ni več samski. Poročil se je z dekletom Claudio Schattenberg. Župan, ki je vodil obred, pravi, da so "solze tekle v potokih". A se to na fotkah ne vidi ...
Oglej si celoten članek

Nemški nogometni reprezentant in bočni branilec Bayerna Philipp Lahm je takoj po vrnitvi s SP v Južnoafriški republiki dahnil usodni 'da' svoji dolgoletni spremljevalki Claudii Schattenberg. Mladoporočenca sta današnjo poroko opravila v tradicionalnem bavarskem slogu, slovesnost pa je bila v Ayingu, majhnem mestecu južno od Münchna.

Župan Ayinga Johann Eichler je za nemško agencijo DAPD dejal, da so na poroki 26-letnega kapetana nemške izbrane vrste, ki je na nedavnem SP osvojila tretje mesto, "tekle solze v potokih".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.