Ogrožene olimpijske sanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemski kolesar Tom Dumoulin (Giant) je odstopil v današnji gorski etapi dirke po Franciji s startom v Albertvillu in ciljem na Saint-Gervais Mont Blancu.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec kronometra v 13. etapi, na četrtkovem gorskem je bil drugi, si je ob padcu huje poškodoval roko, tako da je pod vprašanjem njegov nastop na olimpijskih igrah v Riu de Janieru, kjer bi bil eden izmed glavnih favoritov za olimpijsko kolajno v vožnji na čas.

Tom Dumoulin je bil pred današnjo etapo v skupnem seštevku na 44. mestu, eno uro in 34 minut za vodilnim Britancem Christopherom Froomom, do padca pa je prišlo okoli 60 kilometrov pred ciljem. Kolesar Gianta je na letošnji dirki po Franciji sicer dobil dve etapi, poleg kronometra je osvojil tudi eno od pirenejskih etap.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.