Ogroženim bodo podarili 50 tisoč vstopnic za SP

Foto: PrtScr You tube
Foto: PrtScr You tube
Mednarodna nogometna zveza bo za svetovno prvenstvo 2014 v Braziliji socialno ogroženim podarila 50.000 vstopnic za ogled tekem.
Oglej si celoten članek

Poleg tega bodo dve brezplačni vstopnici za ogled tekem dobili tudi vsi delavci, ki so zaposleni pri izgradnji stadionov.

Generalni sekretar Fife Jerome Valcke je včeraj na manjši slovesnosti v Sao Paulu simbolično predal povečano kopijo vstopnice brazilskemu ministru za šport Aldu Rebelu. "Mnogim ljudem ni lahko. Radi bi ljudem, vsem članom družine Bolsa, poklonili to darilo," je ob tem dejal Valcke. Bolsa Familia je program za pomoč socialno ogroženim v Braziliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.