OI so preteklost, čas je za nov izziv

Foto: Stanko Gruden/STA Zorman se je poslovil z naslovom poljskega prvaka.
Foto: Stanko Gruden/STA Zorman se je poslovil z naslovom poljskega prvaka.
Slovenska rokometna reprezentanca bo drevi odigrala prvo kvalifikacijsko tekmo za nastop na evropskem prvenstvu 2018.
Oglej si celoten članek

Slovensko moško rokometno reprezentanco po izjemno uspešnem letu in šestem mestu na poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru danes čaka uvodna kvalifikacijska tekma za nastop na evropskem prvenstvu na Hrvaškem 2018. Slovenija bo gostila Švico, tekma pa se bo v velenjski Rdeči dvorani pričela ob 18. uri.

Izbranci slovenskega selektorja Veselina Vujovića so doslej igrali trinajst tekem proti rokometašem iz dežele sira in čokolade, na njih so dosegli deset zmag, ena tekma se je končala z nedoločenim izidom, na dveh tekmah pa so izgubili. V kvalifikacijski skupini nastopata tudi Portugalska in Nemčija, na evropsko prvenstvo pa se bosta prebili prvo in drugouvrščena izbrana vrsta iz skupine 5.

Slovenija se bo s Portugalsko pomerila v nedeljo v Lizboni, naslednji kvalifikacijski ciklus pa bo imela maja prihodnje leto, ko jo čakata dve tekmi z Nemčijo. V prvi polovici junija bo nato še gostovala v Švici in doma igrala s Portugalsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.