Oklahoma brez Westbrooka prvič izgubila

Foto: EPA
Foto: EPA
V ligi NBA so ponoči odigrali tri tekme prvega kroga končnice. Košarkarji Chicago Bulls in Oklahoma City Thunder niso izkoristili zaključne žoge za napredovanje v drugi krog. Atlanta Hawks in Indiana Pacers sta v seriji izenačeni na 2:2.
Oglej si celoten članek

Moštvo Brooklyn Nets je v končnici lige NBA znižalo zaostanek v obračunu s Chicagom na 2:3. Mrežice so v peti tekmi končnice pod domačima obročema s 110:91 premagale Bike.

Houston Rockets pa je v edini odigrani tekmi v zahodni konferenci, premagal moštvo Oklahoma City Thunder s 105:103. Najboljši strelec večera je bil Kevin Durant, ki pa kljub 38 točkam ni mogel preprečiti prvega poraza Oklahome v končnici.

Atlanta Hawks je bila na četrti tekmi s 102:91 boljša od ekipe Indiana Pacers in serija je sedaj izenačena na 2:2. 

Liga NBA, končnica, (1. krog):

Vzhod:

Brooklyn Nets : Chicago Bulls 110:91  /2:3/

Atlanta Hawks : Indiana Pacers 102:91  /2:2/

Zahod:

Houston Rockets : Oklahoma City Thunder 105:103  /1:3/

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na štiri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.