Oklofutal dvometrskega orjaka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Angleški napadalec Wayne Rooney se je udeležil dogodka WWE Monday Night Raw v Manchestru in teatralno oklofutal 201 centimeter visokega rokoborca Wada Barretta.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Manchester Uniteda se je v družbi nekdanjih soigralcev, Ryana Giggsa in Darrena Fletcherja, ter šestletnega sina Kaija udeležil WWE spektakla v Manchester Areni.
Foto: Youtube wayne rooney wade barrett Angleški rokoborec Wade Barrett je v skladu s skrbno načrtovanim in izdelanim scenarijem pričel s provokacijami na račun angleškega reprezentanta, ki se je sprva le nasmihal.

''Veš, Wayne, povabil bi te v ring, da bi se lahko pomerila kot moška, vendar si ne želim, da bi tvoj sin videl neuspeh svojega očeta, kot se to zgodi vsakič, ko stopiš na nogometno igrišče,'' je dejal Barrett, Rooney pa ga je povabil, naj se mu pridruži ob ringu.

Najprej se je opogumil irski rokoborec Sheamus, ki je prav tako sodeloval pri 'provokaciji', nato je na svoj račun prišel še Barrett. Ta je nogometašu zagrozil, da ga bo nokavtiral, Rooney pa mu je odgovoril s klofuto, ki je v dvorani izzvala huronsko navdušenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:19 10. November 2015.

    Toti wrestling majstri so se mi vedno zdeli kot dvorni norčki.

  • 12:32 10. November 2015.

    Kdor pozna Rooney-jevo zgodovino,da se on v resnici nebi ustrašil takšnega silaka in,da bi bilo kar zanimivo.Rooney stari uličar iz …

  • 11:51 10. November 2015.

    Vsaka čast!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.