Okorn dobil kazen za izključitev

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov
Po ostrem protestu na tekmi proti FMP Beograd je trener Olimpije dobil kazen lige.
Oglej si celoten članek

Športni direktor lige Aba Žarko Čabarkapa je kaznoval trenerja Union Olimpije Gašperja Okorna z eno tekmo prepovedi vodenja svoje ekipe zaradi neprimernega obnašanja na tekmi 22. kroga, ko je Union Olimpija izgubila na gostovanju v Beogradu proti ekipi FMP (89:79).

Košarkarji Union Olimpije bodo tako brez trenerja na klopi prihodnjo sredo, ko bodo ob 19. uri v dvorani Tivoli gostili Budućnost iz Podgorice.

Vodstvo ljubljanske ekipe je od vodstva lige ABA že zahtevalo ekspertno analizo sojenja s tekme FMP - Union Olimpija v skladu s protokoli in pravili v takšnih situacijah.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.