Đoković bo igral še letos

Foto: Epa novak đoković
Srbski tenisač oznanil kraj in čas vrnitve na ATP Tour.
Oglej si celoten članek

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Srb Novak Đoković in švicarski zvezdnik Stan Wawrinka se po daljši odsotnosti zaradi poškodbe na igrišča vračata v Abu Dabiju, kjer bo med 28. in 30. decembrom ekshibicijski turnir najboljših igralcev sveta.

Dvanajstkratni zmagovalec turnirjev za grand slam Đoković in trikratni zmagovalec največjih turnirjev Wawrinka se bosta v Abu Dabiju pridružila prvemu loparju sveta Špancu Rafaelu Nadalu, njegovemu rojaku Pablu Carrenu Busti, Avstrijcu Dominicu Thiemu in Kanadčanu Milošu Raoniću.

Srb je julija po polfinalu v Wimbledonu napovedal, da do konca leta ne bo več igral in se bo posvetil rehabilitaciji poškodovanega komolca. Wawrinka je črto pod sezono potegnil po izpadu v prvem krogu Wimbledona, avgusta pa so mu operirali poškodovano koleno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.