Đoković do pete zmage v Miamiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbski teniški igralec Novak Đoković je zmagovalec turnirja serije masters v Miamiju
Oglej si celoten članek

Prvi igralec na jakostni lestvici ATP in prvi nosilec turnirja z nagradnim skladom 5,38 milijona ameriških dolarjev je v velikem finalu po dveh urah in 47 minutah premagal tretjepostavljenega Britanca Andyja Murrayja s 7:6 (3), 4:6 in 6:0.

Sedemindvajsetletni Srb, sicer osemkratni zmagovalec turnirjev za grand slam (petkrat je osvojil odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu, dvakrat Wimbledon in enkrat odprto prvenstvo ZDA v New Yorku), je na Floridi dosegel svojo 51. turnirsko zmago.

Novak Đoković je doslej petkrat zmagal v Miamiju in je drugi najbolj uspešen igralec na tem močnem turnirju, eno zmago več ima legendarni Američan Andre Agassi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.