Đoković in Bjoergenova najboljša

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodno združenje športnih novinarjev (Aips) je za najboljša športnika leta 2011 razglasilo srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića in norveško smučarsko tekačico Marit Bjoergen.
Oglej si celoten članek

V anketi, v kateri so sodelovali novinarji iz 82 držav, je Novak Đoković dobil 23,7 odstotka glasov, s tremi odstotki manj se je na drugo mesto uvrstil argentinski nogometaš Lionel Messi, tretje mesto pa je zasedel jamajški atlet Usain Bolt.

Med dekleti je Marit Bjoergen dobila 17,79 odstotka glasov, za malo je za njo zaostala kenijska atletinja Vivian Cheruiyot, tretje mesto je zasedla italijanska plavalka Federica Pellegrini.

Za najboljšo ekipo leta so razglasili nogometni klub Barcelona, za najbolj organizirano tekmovanje po novinarski plati pa svetovno atletsko prvenstvo v Daeguju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.