Đoković moral na operacijo

Foto: Epa novak đoković
Novak Đoković nekaj časa ne bo igral tenisa.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je po poročanju srbskega časopisa Blic prestal operacijo komolca, s katerim ima že dlje časa težave. Za zdaj še ni znano, kako dolgo bo nekdanji prvi igralec sveta odsoten. Đoković je krajši operativni poseg opravil v kliniki v bližini Basla.

Tridesetletnik je zaradi težav s komolcem izpustil drugi del lanske sezone, po polletni odsotnosti je zaigral na prvem grand slamu sezone, odprtem prvenstvu Avstralije, kjer pa je poškodbo obnovil.

V Melbournu je Srb sicer zabeležil svoj drugi najslabši rezultat v zadnjih 11 letih. Šestkratni zmagovalec OP Avstralije je v četrtem krogu turnirja moral priznati premoč 21-letnemu Južnokorejcu Hyeonu Chungu z izidom 6:7(4), 5:7, 6:7(3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.